Wat was het een mooi seizoen voor en bij MHC Best! De jeugdteams zetten fantastische prestaties neer, met veel kampioenen en talrijke tweede en derde plaatsen. Een geweldige prestatie van de jongens en meiden van MHC Best.

Bij MHC Best vieren ze de kampioenschappen zoals het hoort. Dit seizoen zijn er maar liefst negen teams gehuldigd die als ware toppers uit de bus kwamen. Gefeliciteerd aan de teams JO12-1, MO12-1, MO12-2, JO14-1, MO14-1, MO16-1, MO16-2, MO16-3 en MO18-2. De inzet en teamspirit hebben geleid tot deze fantastische resultaten.

De jeugdcommissie wil daarnaast alle spelers, coaches, ouders en vrijwilligers speciaal bedanken die dit seizoen mogelijk hebben gemaakt. "Zonder jullie enthousiasme, steun en inzet zou dit niet mogelijk zijn geweest. Jullie zijn de ruggengraat van onze club en we waarderen alles wat jullie doen."

Doe mee!

Tot slot blikt de commissie vooruit én doet meteen een oproep. "Hoewel dit seizoen ten einde is, kijken we al uit naar wat het volgende seizoen ons zal brengen. Met nieuwe velden, een frisse visie voor O12 en allerlei spannende plannen in de maak belooft het een geweldig jaar te worden. Wil je ook ontdekken hoe leuk hockey is? Meld je aan voor de drie gratis proeflessen via onze website en wie weet ben jij straks een van onze nieuwe hockeyhelden! Laten we samen een geweldige tijd op het veld beleven. Tot snel bij MHC Best!"

Voor meer informatie en updates, bezoek de website www.mhcbest.nl of volg de club via de socials.