Ook deze zomer organiseert ViniVoi in Best een proeverij. U proeft zes heerlijke wijnen onder het genot van bijpassende hapjes. De proeverij is op donderdag 27 juni om 20.00 uur bij Grand Café De Bank.

Wilt u op een locatie naar keuze van onze wijnen genieten? Dit kan al vanaf € 90 voor een gezelschap van 6 personen. De proeverij is op verzoek uit te breiden met een borrelplank of bijpassende gerechten. Interesse, stuur een bericht en wij maken voor u geheel vrijblijvend een passende offerte.

ViniVoi is de grootste Italiaanse wijnhandel is uit de regio. Wij hebben ruim 300 soorten wijnen op voorraad allemaal afkomstig van wijnhuizen die wij goed kennen. Dankzij rechtstreekse import en rechtstreekse verkoop zonder internetplatforms zijn bieden wij een scherpe prijs voor jou én ontvangt de wijnboer een eerlijke prijs voor zijn harde werk. Onze wijnhuizen hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Kijk en bestel op www.vinivoi.com. Aanmelden voor de proeverijen kan via info@vinivoi.com of whatsapp 06 460 70 460.

Arrivederci!

Daniël en Monique

ViniVoi

Best

De kosten voor de proeverij bedragen € 31,50 per persoon.