Afgelopen week zijn er veel feestjes gevierd bij voetbalclub Wilhelmina Boys. Het kampioensnummer ’We are the champions’ werd maar liefst zes keer gedraaid. Ook genoten de winnende voetballers van frisdrankjes en natuurlijk heel veel frietjes.

Zes teams uit de jeugdafdeling van de voetbalclub werden namelijk kampioen. De jongste kampioenen spelen in de JO9-1 en wisten ongeslagen de toppositie te bereiken. Het team JO11-1 werd kampioen in de hoofdklasse door hun directe concurrent, thuis met 9 - 1 te verslaan en JO11-2 werd kampioen met maar liefst 5 punten verschil op de nummer 2 in de 2e klasse. De volgende kampioenen uit dezelfde leeftijdscategorie, de JO11-4, speelde in de 4e klasse. Dit team werd ongeslagen kampioen met 15 punten uit 5 wedstrijden. De JO12-2 werd wederom (!) ongeslagen kampioen in de 5e klasse en tot slot werd het team JO15-2 tijdens het inhaalweekend gedeeld kampioen in de 4e klasse.

Boven de JO11-4. Onder de JO12-2.

Boven de JO11-4. Onder de JO12-2.

Bovenstaande prestaties zijn het resultaat van teamwork en doorzettingsvermogen van de jonge voetballers en hun enthousiaste coaches. Uiteraard hebben toegewijde ouders en supporters ook een bijdrage geleverd aan dit succes. Voetbalclub Wilhelmina Boys draait volledig op vrijwilligers. De club dankt dan ook haar vrijwilligers voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Na deze successen kijkt de club met vertrouwen uit naar het nieuwe voetbalseizoen.

Wil jij ook graag deel uitmaken van deze vereniging? Bij Wilhelmina Boys draait het niet alleen om gezelligheid en recreatief spelen, maar ook om het ontwikkelen van jouw talenten. Of je nu net begint of al een ervaren speler bent, wij bieden professionele trainingen om jou naar een hoger niveau te tillen. Meld je dan nu aan voor een proeftraining bij de Wilhelmina Boys via: https://www.wilhelminaboys.nl/aanmeldingen. Je kunt dan tot medio juni vrijblijvend komen proeftrainen om te kijken of je na de zomervakantie lid wilt worden van deze gezellige voetbalclub.

Boven de JO9-1. Onder de JO11-2.

Boven de JO9-1. Onder de JO11-2.