In de gemeente Best worden er al verschillende activiteiten georganiseerd om mensen met elkaar in contact te laten komen. Daar komt een nieuw initiatief bij: Creatief Café Best. Initiatiefnemers Jotine Leijtens en Marion Poldervaart lichten graag toe waarom.

“Voor ons is het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden: samen dingen doen, gezelligheid, anderen leren kennen en mét en ván elkaar leren, zijn belangrijke drijfveren. En dat komt allemaal samen als je met elkaar creatief bezig bent. Dat doen we al met een klein groepje en van daaruit is het idee ontstaan om het wat groter te maken. We kiezen voor een moment in de avonduren om zo ook de werkenden of de mensen die overdag geen tijd hebben of vrij kunnen maken toch de gelegenheid te geven om op een leuke manier anderen te leren kennen. En juist creatief bezig zijn samen kan die verbinding tot stand brengen.”

Wat te verwachten van Creatief Café Best?

Het Creatief Café Best is een ontmoetingsplek waar je terecht kunt om samen met anderen creatief bezig te zijn. Dat kan van alles zijn: haken, breien, macrameeën, tekenen, schilderen etcetera. “We bieden geen workshops aan, maar wel de ruimte, koffie/thee en de gastvrijheid om zelf aan de slag te gaan met eigen materialen. Het gaat dus vooral om elkaar ontmoeten en gezellig samen bezig te zijn! Misschien heb je al heel lang thuis een projectje liggen, maar kom je er niet aan toe om er aan te beginnen? Of wil je ideeën opdoen bij anderen? Misschien vind je het vooral gezellig om samen met anderen bezig te zijn. Hoe dan ook, je bent van harte welkom. Voor de zomer organiseren we twee avonden en in het najaar volgen er nog drie.”

Deelname: gratis (opgeven is wel prettig, zodat we een beetje weten wat we kunnen verwachten).

Locatie: Steenovenseweg 1 in Best.

Dag en tijd: woensdag 22 mei en woensdag 19 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden kan via creatiefcafebest@gmail.com.