De afgelopen week stond het hart van Best bol van de activiteiten ter ere van Moederdag. Van 7 tot en met 12 mei bundelden alle ondernemers in het centrum van Best hun krachten om iedereen een onvergetelijke Moederdag te bezorgen. De kassabonnenactie van Centrum Management Best (CMB) bleek een groot succes, met veel enthousiaste deelnemers die hoopten op een van de fantastische prijzen.

Om mee te doen aan deze actie, hoefden klanten enkel hun kassabonnen met een minimale waarde van €15,- in te leveren bij een van de inleverpunten met het herkenbare Beleef Best Logo. Samen met hun naam en telefoonnummer maakten ze kans op geweldige prijzen, mogelijk gemaakt door de deelnemende ondernemers.

De prijzen waren zeker de moeite waard:

1e prijs: Een reischeque ter waarde van maar liefst €750,-, is gewonnen door Lisa Slaats

2e prijs: Een reischeque ter waarde van €500,-, is gewonnen door Sharon Koster.

De actie werd met veel enthousiasme ontvangen door zowel de ondernemers als de klanten. “Het is geweldig om te zien hoe de gemeenschap reageert om iets speciaals te doen voor Moederdag,” aldus een woordvoerder van CMB. “We zijn ontzettend blij met de grote opkomst en de positieve reacties van de deelnemers.”

Deze actie toont eens te meer aan hoe belangrijk lokale initiatieven zijn voor de gemeenschapszin en hoe ze bijdragen aan de levendigheid van het centrum van Best. Dankzij de inzet van de deelnemende ondernemers en de enthousiaste klanten kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde Moederdagactie.

Hoe kun je meedoen aan toekomstige acties?

Wil je in de toekomst ook kans maken op prachtige prijzen? Houd dan de aankondigingen van de Centrum Management Best goed in de gaten. Door je aankopen te doen bij de lokale ondernemers in het centrum van Best en deel te nemen aan acties, steun je niet alleen de lokale economie, maar maak je ook kans op mooie prijzen. Blijf op de hoogte via sociale media, Groeiend Best en de website van Beleef Best!

Op de foto’s poseren de gelukkige winnaars Lisa Slaats en Sharon Koster.

Sharon (links) neemt de prijs in ontvangst.

Sharon (links) neemt de prijs in ontvangst.