Op 4 mei genoot een grote groep wandelaars van een prachtige tocht die niet zonder uitdagingen was. Het hoge water langs de route dwong hen tot een creatieve omweg, maar dat weerhield de lopers er niet van om door te zetten. De opkomst was geweldig en zo werd een mooi bedrag van 285 euro opgehaald voor het Steunpunt Mantelzorg in Best.

Een speciale dank gaat uit naar Ton Henst, die de wandelaars trakteerde op heerlijke Bossche bollen en appeltjes tijdens de rustpauzes. Ook de vrijwilligers verdienen lof voor hun inzet, niet alleen voor de verzorging tijdens de route, maar ook voor het veilig thuisbrengen van de deelnemers vanuit Den Bosch. Deze geslaagde dag toont niet alleen de kracht van gemeenschap en solidariteit, maar ook de steun voor een belangrijk initiatief als Steunpunt Mantelzorg.

De wandeltocht werd weer met veel plezier georganiseerd door Zorgboerderij de Hagelaar. En, goed nieuws voor wandelliefhebbers: ook volgend jaar staat er weer een wandeltocht op het programma. Noteer alvast 3 mei 2025 in de agenda voor een nieuwe dag vol avontuur, steun en gezelligheid.