Op vrijdagavond 7 juni en zaterdagochtend 8 juni zijn inwoners uit de Brainport-regio welkom voor een bezoek bij chipmachinemaker ASML in Veldhoven. Tijdens de vorige editie kwamen ruim 1.700 bezoekers langs, dus tijdig inschrijven is aanbevolen.

Buren op bezoek

We openen graag onze deuren zodat onze omgeving een kijkje kan nemen in de wereld van ASML. Tijdens de Open huis dagen laten we je zien hoe technologie en innovatie ons dagelijks leven verrijken. Je kunt kiezen uit vele leuke activiteiten: van een bezoek aan het Experience Center tot een rondleiding op onze campus en de mogelijkheid om onze bouwplannen te bekijken.

Ook voor kinderen en jongeren is er dit jaar veel te beleven: Kraak de optische code, creëer je eigen projector of maak je eigen slijm.

Maatschappelijke initiatieven

We laten je ook graag zien hoe we samen met onze partners bijdragen aan een aantrekkelijke Brainport-regio waar iedereen telt en mee kan doen. Je komt meer te weten over onze initiatieven op het gebied van onderwijs, huisvesting, sport en cultuur waarvoor we ons inzetten.

Ook vieren we dit jaar ons 40-jarig bestaan. Daarom trakteren we met geweldige prijzen die je kunt winnen tijdens de Open huis dagen.

Ben jij er dit jaar ook bij? Meer info en registratie: www.asml.com/openhuis.