Foto’s maken met de iPhone kunnen we allemaal wel, maar kunt u ook deze foto’s bewerken, bijvoorbeeld met een iPhone, iPad, MacBook of iMac? Er zijn allerhande mogelijkheden om foto’s mooier, leuker en aantrekkelijker te maken. Bijvoorbeeld belichting, helderheid, filters en achtergronden kunnen worden aangepast. Een groot aantal van de mogelijkheden wordt behandeld in deze workshop.

Een workshop volgen bij SeniorWeb Best is gratis maar u moet wel even inschrijven, bij voorkeur minstens een week van tevoren. Inschrijven kan op de website van de Bibliotheek of aan de balie in de Bibliotheek. Let wel dit is een workshop alleen voor Apple-apparaten dus niet inschrijven als u een Android (b.v. Samsung of Huawei) smartphone of tablet hebt.

De workshop wordt gegeven op donderdag 16 mei van 10.15-12.15 en is gratis. U wordt verzocht zich uiterlijk een week van tevoren aan te melden via de website van de Bibliotheek Best: activiteiten SeniorWeb Best of mail naar educatie@bibliotheekbest.nl of bij de receptie van de Bibliotheek Best.