Deze grote vriendelijke rammelaar heet Lasco. Lasco is een sociaal konijn die overal wel voor in is; hij komt langs voor een aaitje en gaat daarna weer zelfstandig op pad. Lasco is rustig, zelfverzekerd, en is niet snel van zijn stuk gebracht.

Lasco is erg voedsel-gemotiveerd. Hij is altijd op zoek naar iets om te snacken en hij komt dan ook graag naar je toe om te zien of je nog iets te geven hebt. Voor brokjes komt hij ook op schoot zitten en laat hij zich lekker aaien. Als je brokjes in je hand hebt, volgt hij je handen en loopt hij hier achter aan

Het enige wat Lasco niet leuk vindt, is oppakken. Hij raakt dan in paniek en hij rent weg. Lasco herstelt zich hierna wel weer snel als je hem een brokje aanbiedt. Oppakken moet bij hem in goede banen geleid worden, zodat hij niet zijn sociale karakter verliest en bang wordt.

Lasco zal geen problemen hebben om in een gezin met kinderen te wonen. Contact met Lasco zal echter wel overzien moeten worden door een volwassene, zodat hij niet opgejaagd wordt. Lasco moet blijven zien dat mensen gewoon heel leuk zijn! Vanwege zijn formaat is een plekje met veel ruimte een must. Met een vriendinnetje erbij is het plaatje voor hem compleet.

Klik hier voor meer informatie.