Op zaterdag 20 april opent WSD de deuren van haar prachtig verbouwde pand. WSD is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Meierijstad. Geïnteresseerden uit Meierijstad zijn dan ook van harte welkom!

Ontdek wat WSD voor jou of jouw naasten kan betekenen. Want iedereen die (weer) aan het werk wil en daar hulp bij kan gebruiken, kan terecht bij het sociaal ontwikkelbedrijf. En dat kan op veel verschillende manieren.

Om 11.00 uur start de open dag met een officiële opening door wethouder Mariëlle van Alphen (gemeente Boxtel) en algemeen directeur Jan Simons samen met de medewerkers van WSD. Daarna kunnen bezoekers het vernieuwde pand bewonderen en zelf ervaren wat WSD allemaal te bieden heeft. Ook mensen die meer willen weten over hulp bij het vinden van werk kunnen informatie krijgen.

Er is entertainment en muziek en voor elke bezoeker is er een goodiebag met gratis consumptiebonnen en een lootje voor de loterij. Voor kinderen is er een speurtocht, geschminkt worden en een ballonenclown. Bezoekers moeten zich wel even aanmelden zodat we genoeg goodiebags kunnen maken. Aanmelden: www.wsd-groep.nl (klik rechtsboven op ‘open deuren dag - 20 april’). Locatie: Schouwrooij 20 in Boxtel.