• Alles
  • (1)
    Theater

Strijders de musical

donderdag 6 mei 20:30 - 23:00 uur

Stichting REL Entertainment

1940. Een Brabants dorp kort voor de Duitse inval. “Het zal zo’n vaart niet lopen”, klinkt het in het café. Gebaseerd op ware oorlogsverhalen uit Best en omgeving laat het nieuwste muziektheaterspektakel van REL Entertainment zien hoe de Tweede Wereldoorlog Brabantse levens binnensluipt. Vrienden worden gedwongen keuzes te maken die hun leven veranderen, ouders moeten afscheid nemen van hun kinderen. Goed en kwaad, moed en lafheid; ze verdelen en verbinden. De strijd om vrijheid wordt niet alleen met wapens uitgevochten…

Na het succesvolle ‘En toen was het oorlog’ (2017) presenteert het jonge, enthousiaste team van REL Entertainment zijn nieuwe spectaculaire muziektheatervoorstelling Strijders in museum Bevrijdende Vleugels te Best. Onder professionele begeleiding wekken bijna 30 Brabantse acteurs en actrices het speciaal voor deze gelegenheid geschreven script tot leven.

75 jaar na de bevrijding maak je in een oude vliegtuighangar voor even deel uit van de  ‘echte’ verhalen van Brabanders in oorlogstijd.

Te zien van 5 tot en met 29 mei 2021. Meer informatie over Strijders de musical treft u op www.strijdersdemusical.nl

Geproduceerd in samenwerking met museum Bevrijdende Vleugels, Stichting Crossroads en Brabant Remembers.


deel deze activiteit

Locatie

't Boshuys
Best
Sonseweg 39Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden